Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contestația depusă pentru anularea licitației organizată de Primăria Mangalia pentru dotarea ambulatoriului, respinsă

ro

06 Aug, 2020 00:00 1237 Marime text
 
  • S.C. Essor Innovation S.R.L a contestat licitația organizată de Primăria Mangalia, pentru dotarea ambulatoriului
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins solicitarea liderului unei asocieri de firme
  • Contestatorul poate face plângere împotriva deciziei în termen de 10 zile lucrătoare

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia cu numărul 1314/C7/1313 din data de 31.07.2020 privind o contestație la o licitație organizată de Primăria Mangalia. 
Prin contestația cu nr.704/06.07.2020, înregistrată la Consiliul National de Soluționare a Contestațiilor cu nr. 26720/06.07.2020, formulată de către S.C. Essor Innovation S.R.L., cu sediul în București, lider al asocierii S.C. Essor Innovation S.R.L. – S.C. Architecture Domus Design S.R.L., reprezentată legal prin administrator Barailoiu Cristian, împotriva rezultatului proceduri de achiziție publică organizată de către Municipiul Mangalia (Primăria Municipiului Mangalia), cu sediul în Mangalia, Sos. Constanței, în cadrul procedurii simplificate, desfășurată online, organizată în vederea încheierii contractului de servicii, având ca obiect „Servicii de proiectare privind realizarea Pth, DE, PAC, POE, documentații tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/ acordurilor/ autorizațiilor și asistentă tehnică din partea proiectantului pentru realizarea investiției pentru obiectivul de investiții cu titlul “Extindere și dotare ambulatoriu, Spital Municipal Mangalia””, solicitând anularea adresei de comunicare a rezultatului procedurii nr. 35958/02.07.2020, a raportului procedurii nr. 35922/02.07.2020, a tuturor actelor subsecvente și obligarea autorității contractante la reevaluarea ofertei depuse de S.C. Euroton S.R.L. cu observarea inadmisibilității ofertei depusă de acesta. 
Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris. Pentru aceste motive, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul a decis: „Respinge, contestația formulată de către S.C. Essor Innovation S.R.L., cu sediul în București, Str. Șaradei, lider al asocierii S.C. Essor Innovation S.R.L. – S.C. Architecture Domus 1 Design S.R.L., în contradictoriu cu Municipiul Mangalia (Primăria Municipiului Mangalia), cu sediul în Mangalia, Sos. Constanței, județul Constanța, ca nefondată. Prezenta decizie este obligatorie pentru părți. Împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10 zile lucrătoare”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii