Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Containere pe o plajă din Constanța! Iată motivul pentru care au fost amplasate (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

08 Aug, 2023 09:36 6919 Marime text
Pe o plajă din municipiul Constanța au apărut recent câteva containere albastre care au ridicat semne de întrebare pentru locuitorii din zonă. Astfel, cotidianul ZIUA de Constanța a fost sesizat de către un cetățean de existența lor pe nisipul de pe plaja din capătul străzii Rotterdam, Constanța.



Deplasați la fața locului, într-adevăr există patru containere asigurate pe stabilopozi mici pentru a nu afecta nisipul, încărcătura nefiind vizibilă.



Reprezentanții Apelor Române au precizat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că este cunoscută situația lor, și le este permisă amplasarea acelor containere pentru că, în curând, plaja va fi amenajată pentru antrenamentele celor care vor participa la campionatele de caiac-canoe. Există, conform reprezentanților instituției, chiar o ordonanță ieșită în acest sens.





PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

„Cursa de caiac - canoe“, la final. Ce au celebrat participanții prin acest eveniment (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii