Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultări între reprezentanții Cancelariei Prim-Ministrului și cei ai transportatorilor

ro

11 Jan, 2024 16:37 548 Marime text
  • Reprezentanții Cancelariei Prim-ministrului au avut astăzi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu reprezentanți ai transportatorilor din toate zonele României.
 
Reprezentanții Cancelariei Prim-ministrului au avut astăzi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu reprezentanți ai transportatorilor din toate zonele României, transmite un comunicat de presă din partea Guvernului României.
 
Dialogul dintre cele două părți a vizat analizarea problemelor cu care se confruntă sectorul transportatorilor și a soluțiilor de rezolvare la situațiile punctuale ridicate în cadrul întâlnirii.
 
În urma consultărilor, s-a convenit că ministerele și instituțiile cu atribuții în rezolvarea aspectelor semnalate vor fi informate de către Cancelaria Prim-ministrului despre problemele ridicate, în vederea găsirii celor mai potrivite soluții.
 
Astfel, s-a agreat ca cel mai târziu până la sfârșitul săptămânii viitoare să fie stabilită o întâlnire de lucru între reprezentanții transportatorilor care au participat la consultările de la Guvern și cei ai Autorității de Supraveghere Financiară pentru a discuta aspectele semnalate în legătură cu Asigurarea de Răspundere Civilă Auto (RCA) și a găsi soluții aplicabile la problematicile semnalate de transportatori.
 
La întâlnire au participat din partea Guvernului, Florin Spătaru, Ovidiu Gheorghe și Daniel Botănoiu, consilieri de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului, iar din partea transportatorilor reprezentanți desemnați din toate zonele țării, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Discuții între Ministrul Transporturilor și reprezentanții Confederațiilor și Asociațiilor relevante de transportatori
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii