Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultarea PUZ-ului din Piaţa Chiliei depus de doctorul Poalelungi, programată în august (document)

ro

24 Jul, 2015 00:00 6037 Marime text
Pe site-ul Primăriei Constanţa a fost publicat un anunţ privind Planul de Urbanism Zonal (PUZ) depus de doctorul Tudorel Poalelungi pentru o construcţie în Piaţa Chiliei. Aşa cum menţionam într-o ediţie trecută, medicul specialist în dermato-venerologie din Constanţa Tudorel Poalelungi obţinea, pe 1 iulie 2015, de la Primăria Constanţa, Certificatul de Urbanism nr. 2098. Actul, valabil doi ani, a fost emis în scopul elaborării unui PUZ pentru zona delimitată de străzile Făgetului, Chiliei, Romeo Popescu şi Garabet Ibrăileanu, potrivit avizului de oportunitate nr. 67023 /14.05.2015.

Intenţia de elaborare a PUZ-ului pentru zona respectivă din cartierul Piaţa Chiliei s-a aflat în atenţia Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa. Contactat telefonic, medicul dermatolog a declarat că investiţia este una de natură privată.

Potrivit anunţului publicat pe site-ul Primăriei Constanţa, etapele preconizate pentru consultarea publicului până la aprobarea PUZ-ului sunt: 21-26 iulie - etapa pregătitoare - anunţarea intenţiei de elaborare PUZ; 3-28 august - etapa elaborării propunerilor - consultare documentaţie; 31 august-4 septembrie - comunicare rezultate. PUZ-ul doctorului Poalelungi este elaborat de biroul individual de arhitectură al arhitectului Mihai Isacov.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii