Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:29 22 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare de piaţă. Primăria municipiului Constanţa actualizează PUZ Peninsulă

ro

18 Jul, 2019 00:00 486 Marime text
Primăria municipiului Constanţa organizează consultare de piaţă în vederea estimării  valorii  de  achiziție a  serviciului de  elaborare și  actualizare piese scrise și desenate ce vor sta la baza actualizării PUZ Peninsula, în conformitate cu Ordin MTCT nr. 562 din 20 octombrie 2003 pentru aprobarea Reglementării tehnice „Metodologie de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor de urbanism pentru zone construite protejate (PUZ)”.

Planul de urbanism zonal se elaborează în format analog şi digital (piese scrise şi desenate) pe suport topografic și cadastral actualizat, realizat în sistem de proiecţie stereografică 1970, scara 1: 2000.

Se solicită oferte de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciilor de  elaborare și actualizare piese scrise și desenate ce vor sta la baza actualizării PUZ Peninsula, pentru amplasamentul situat în Municipiul Constanța, zona Peninsula, în suprafață de cca. 95ha.
Aspecte supuse consultării: oferta de preț (TVA evidențiat distinct), cu  detalierea  prețului  estimat  pe  fiecare documentație în parte.
Data limită transmitere propuneri este 31.07.2019 iar data limită consultare:02.08.2019.
Orice  persoană/ organizație  interesată  are posibilitatea  de  a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciului menționat mai  sus pe  adresa  de  e-mail:  urbanism@primaria-constanta.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii