Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constatările jandarmilor tulceni din weekend. Au aplicat și amenzi

ro

31 Oct, 2022 12:18 820 Marime text

 
 
Intervențiile jandarmilor, foto: IJJ Tulcea
În acest sfârșit de săptămână, jandarmii tulceni au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale, dintre care 3 avertismente, valoarea amenzilor fiind de  peste 8.000 lei.
 
Potrivit IJJ Tulcea, 11 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru următoarele fapte: proferarea de injurii în public, apelarea, în mod repetat, la mila publicului, de către o persoană aptă de muncă, tulburarea, fără drept, a liniștii locatarilor și solicitarea forțelor de ordine fără motiv întemeiat.
 
1 sancțiune contravențională a fost aplicată pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui, fapta soldându-se cu rănirea unui alt câine.
 
4 sancțiuni contravenționale și 3 avertismente au fost aplicate pentru pescuitul recreativ al oricăror specii de pești sub dimensiunile minime legale, neprezentarea permisului și încălcarea condițiilor prevăzute în permis., transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea. 

De asemenea, jandarmii tulceni au constatat în mod independent o faptă de natură penală privind pescuitul comercial fără autorizație de pescuit și au acordat sprijin la constatarea a trei infracțiuni (lovire sau alte violențe,  distrugere și furt) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii