Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțenii, nemulțumiți de trotinetele electrice abandonate în stradă (GALERIE FOTO și VIDEO)

ro

15 May, 2022 10:46 2706 Marime text
foto: ZIUA de Constanța

Locatarii din zona ICIL a municipiului Constanța sunt nemulțumiți și semnalează faptul că trotinetele electrice sunt abandonate chiar în stradă, fiind blocate, de multe ori, ambele sensuri. De asemenea, ei spun că trotuarele sunt ocupate și ele de trotinete.

Duminică, 15 mai, un participant la trafic a afirmat că ambele sensuri ale bulevardului 1 Decembrie erau blocate de trotinete, în zona ICIL.

Totodată, constănțenii spun că au găsit mașinile zgâriate de trotinetele sprijinite de acestea, în parcările din jurul blocurilor. 
 

„O mulţime de copii care fac slalom printre maşini. Le lasă pe unde apucă! Nimeni nu ia nicio măsură!”, ne-a semnalat constănțeanul. 

 
În luna septembrie a anului trecut, cotidianul ZIUA de Constanța a realizat un sondaj de opinie, în urma căruia a reieșit că majoritatea respondenților consideră că trotinetele electrice ar trebui interzise în municipiu. 



 

Potrivit Codului Rutier, Legea trotinetelor, intrată în vigoare în anul 2020, prevede ca șoferul a cărui mașină a fost accidentată de trontietă va fi despăgubit doar dacă merge în instanță. RCA-ul nu este obligatoriu pentru acestea, iar procesul poate dura un an. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii