Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțenii invitați să se alăture campaniei de adopție a câinilor fără stăpân

ro

07 Jun, 2022 09:42 1110 Marime text
Cățel. Foto: facebook/Adăpostul de animale abandonate ConstanțaÎntre cățeii din Adăpostul public de animale abandonate Constanța și personalul de specialitate trebuie să existe o relație de prietenie.

Potrivit reprezentanților Adăpostului public de animale abandonate Constanța, cățeii au nevoie de foarte multă atenție și afecțiune, iar acest lucru nu este deloc neglijat de îngrijitorii și medicii veterinari din Adăpostul public de animale abandonate Constanța.

„Aceștia își petrec mult timp cu animăluțele, le alintă de fiecare dată când au ocazia și le îngrijesc cu profesionalism. Cățeii au nevoie de dragoste, dar și de servicii medicale specializate. Acest aspect al relatiei câine om este esențial. Viața în padoc nu este ușoară, dar specialiștii de la adăpost reușesc cu blândețe să- i facă pe căței să se adapteze mai usor la viața în captivitate.

Cu toate eforturile depuse de municipalitate pentru a beneficia de servicii de specialitate de calitate, instituționalizarea nu este o soluție pentru sufletele cu patru lăbuțe, fapt pentru care vă invităm să vă alăturați campaniei de adopție a câinilor fără stăpân.

Vă rugăm să alegeți adopția gratuită ca o primă opțiune, nu cumpărarea. Cățeii adoptați, pui sau adulți, se pot adapta mult mai ușor unei vieți de familie, iar prietenia este neprețuită.

Vor fi încredințati cu toate vaccinurile la zi, sterilizați, deparazitați și microcipati.

Pentru mai multe informații, sprijin și îndrumări vă rugăm să apelați numărul de telefon : 0733045213“ - au precizat reprezentanții  Adăpostului public de animale abandonate Constanța.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii