Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțean băut și fără permis, cercetat după ce a atins cu mașina o polițistă și a lovit un jandarm

ro

09 Nov, 2020 16:38 2205 Marime text
  • Un tânăr din Hârșova, județul Constanța, este cercetat pentru conducere fără permis, refuz de prelevare probe biologice și ultraj.

Un bărbat de 32 de ani, din Hârșova, a fost reţinut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere și ultraj. Acesta a fost prezentat magistraţilor, pe numele lui fiind dispsuă măsura arestării preventive.

La data de 6 noiembrie a.c., bărbatul în cauză a fost depistat în cadrul unui filtru rutier de un echipaj de poliție, în timp ce conducea un autoturism raza orașului Țăndărei fără a deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În timpul verificărilor efectuate în bazele de date, conducătorul auto a demarat în trombă încercând să fugă de la fața locului, lovind cu partea dreaptă a autoturismului o polițistă ce se afla în filtrul rutier.


Bărbatul a fost urmărit și interceptat în scurt timp pe raza orașului Țăndărei, iar în momentul în care a fost extras din autoturism, a lovit cu pumnii și picioarele un jandarm care acorda sprijin efectivelor de poliție.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, i s-a solicitat testarea cu aparatul Drager, însă bărbatul a refuzat atât etilotestul în aerul expirat cât și prelevarea de probe biologice de sânge.  


Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

La data de 7 noiembrie a.c., pe numele acestuia a fost dispusă măsura arestării de către Judecătoria Fetești pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul  săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice” și „ultraj”.

Nici jandarmul și nici polițista nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii