Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțean amendat pentru aruncarea deșeurilor în mod neregulamentar

ro

28 Jan, 2021 14:02 1643 Marime text


 
  • Constănțeanul a fost sancționat cu 400 de lei.

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală Poliția Locală, duce o luptă permanentă împotriva celor care nu respectă prevederile legale privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținerea și înfrumusețarea municipiului Constanța.

În ciuda numeroaselor campanii de informare inițiate de polițiștii locali, există multe persoane care aruncă deșeurile în alte locuri decât în cele special amenajate sau societăți comerciale care nu dețin contracte încheiate cu o societate de salubrizare.

Zilele trecute, un constănțean a fost sancționat cu 400 de lei pentru că a aruncat deșeurile reciclabile în containerele stradale și nu în recipienții speciali pe care firma la care era angajat trebuia să îi dețină.

Ulterior, polițiștii locali au verificat și societatea de unde proveneau deșeurile. Agentul economic a fost sancționat cu 2500 de lei pentru lipsa unui contract încheiat cu o societate specializată și autorizată pentru efectuarea operațiunilor de ridicare a deșeurilor reciclabile, precum și pentru nedeținerea unui loc special amenajat pentru depozitarea acestora.

Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numărul de telefon 0241.484.205- Dispecerat.

Păstrați Constanța Curată! Doar împreună putem avea un oraș curat, transmite PMC.


Sursă foto: PMC
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii