Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Vergil Chițac. „Am decis să prioritizăm repunerea în funcțiune a secțiilor non-COVID ale Spitalului de Boli Infecțioase”

ro

02 Oct, 2021 15:30 1455 Marime text
  • Laboratorul și farmacia spitalului vor fi repuse în funcțiune în cel mai scurt timp, după ce au fost securizate ieri, imediat după lichidarea incendiului.
Primăria Municipiului Constanța, de comun acord cu reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase, a hotărât prioritizarea refacerii secțiilor non-COVID imediat ce anchetatorii vor permite accesul în incintă.

De asemenea, laboratorul și farmacia spitalului vor fi repuse în funcțiune în cel mai scurt timp, după ce au fost securizate ieri, imediat după lichidarea incendiului.

„Am decis să prioritizăm repunerea în funcțiune a secțiilor non-COVID ale Spitalului de Boli Infecțioase, dat fiind că sunt servicii de o importanță crucială (HIV, meningită, hepatită), pe care doar această unitate le poate oferi, iar bolnavii nu pot fi preluați de alte unități medicale.

Sperăm ca în cel mai scurt timp aceste secții să redevină operaționale.

Redeschiderea secției COVID nu este oportună în acest moment, trebuie să așteptăm finalizarea anchetei și aflarea cauzei producerii incendiului”, a declarat primarul Constanței, Vergil Chițac. 


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii