Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Unde vor fi amplasate benele pentru colectarea deșeurilor voluminoase, săptămâna viitoare

ro

07 Jan, 2023 10:40 2139 Marime text
Gunoaie, foto: Primăria Constanța
Locul gunoaielor nu e pe stradă! Vă rugăm să folosiți cu încredere containerele speciale pentru deșeuri voluminoase!, informează Primăria Constanța. 

Săptămâna aceasta sunt amplasate în următoarele zone: cartierul Faleză Nord, pe strada. Caşin (cap linie 102) și pe strada Pescarilor, bl. FZ 26.

Constănțenii care locuiesc în aceste cartiere se pot debarasa în mod corect și foarte ușor de deșeurile de mari dimensiuni (mobilier, uși, saltele, covoare etc)., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial 

Săptămâna viitoare, containerele vor fi amplasate în zonele Gară și Centru, pe bulevardul Ferdinand, în spatele blocului R1, pe strada Traian, bloc K4 și pe strada Productelor, bl F1B.

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.

Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare., transmite sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii