Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:45 20 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Unde vor acționa echipele Confort Urban în această săptămână

ro

24 Nov, 2020 08:33 862 Marime text
  • Echipele SC Confort Urban SRL intervin cu utilaje pentru turnarea stratului de binder în parcarea amenajată în Mamaia Nord. Ulterior, se va așterne stratul de uzură.
  • De asemenea, se pregătește infrastructura terenului în parcarea care va fi construită pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan.
Reabilitarea aleilor de acces pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei avansează în ritm susținut. Se decopertează suprafața pietonală și se montează pavele. În paralel, se intervine asupra trotuarelor pe strada Dumitru Marinescu, porțiunea cuprinsă între strada Ion Roată și strada Dreptății.

Ca urmare a lucrărilor de reconfigurare a spațiului urban, pe aleea Timonei, în zona delimitată de blocurile C4 și PF8 și pe strada Industriei Mici, blocurile L32 și L28, se recondiționează trotuarele și se extinde suprafața destinată parcării autovehiculelor.

Echipele SC Confort Urban SRL intervin cu utilaje pentru turnarea stratului de binder în parcarea amenajată în Mamaia Nord. Ulterior, se va așterne stratul de uzură.

De asemenea, se pregătește infrastructura terenului în parcarea care va fi construită pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan, după ce în cursul săptămânii trecute a fost turnat stratul final de asfalt pe o porțiune a suprafeței carosabile.

Echipele administratorului drumului public continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii de semnalizare rutieră. Se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. Totodată, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii din oraș., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii