Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Unde sunt amplasate benele pentru deșeurile voluminoase în această săptămână

ro

06 Jun, 2023 08:56 1137 Marime text
foto: Primăria Municipiului Constanța
Atenție la deșeurile voluminoase! Nu le aruncați oriunde și oricum, depozitați-le gratuit la containerele speciale!

Săptămâna aceasta, până pe 11 iunie 2023, benele sunt amplasate pe strada I.L. Caragiale, una lângă bloc H9, cealaltă lângă Cimitirul Central.

Benele sunt amplasate lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere. În aceste platforme speciale puteți depune deșeurile voluminoase de care nu mai aveți nevoie: mobilier, canapele, saltele, usi, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere etc., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.    

Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare. ,  a mai punctat sursa citată.    


Citește și: Iridex Group Salubrizare a câștigat și contractul de delegare a gestiunii deșeurilor în comuna Cuza Vodă din județul Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii