Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:30 21 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Unde desfășoară lucrări Confort Urban în această săptămână

ro

09 Nov, 2020 18:05 1099 Marime text
  • Unde intervin echipele administratorului drumului public în această săptămână.

Conform graficului de lucru, continuă procesul de reabilitare a aleilor de acces pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei. Pe strada Ion Roată se recondiționează trotuarele cu asfalt în timp ce pe strada Dumitru Marinescu, între strada Ion Roată și strada Dreptății, se decopertează zona pietonală, în etapa premergătoare asfaltării. De asemenea, pe strada Lanului, la intersecția cu strada Hatman Luca Arbore, echipele SC Confort Urban SRL vor executa lucrări de asfaltare a trotuarelor.

Pe strada Industriei Mici și pe aleea Timonei, în dreptul blocurilor 55A-55B, spațiul urban este reconfigurat prin reamenajarea zonei pietonale și a suprafeței destinate parcării autovehiculelor.

Intervenții asupra carosabilului au loc în această săptămână pe următoarele artere de circulație:

- strada Industrială, la intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu;
- Intrarea Bogdan Vasile;
- strada Meșterul Manole, între strada Hatman Luca Arbore și strada Fântânele.

În cartierul Compozitorilor, pe strada Edmond Deda, se va amenaja zona carosabilă prin lucrări de asfaltare.

Echipele municipalității continuă consolidarea infrastructurii terenului în parcările care vor fi construite în zona Școlii Gimnaziale nr. 36 „Dimitrie Știubei" din Constanța și în Mamaia Nord.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. Totodată, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările amenajate și la sensurile giratorii din oraș.


Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii