Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Trei tineri reținuți pentru tâlhărie calificată! Ce au furat din casa unei persoane

ro

05 Dec, 2023 15:52 1276 Marime text
foto: IPJ Constanța
La data de 4 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați, 28 de ani, respectiv 35 de ani, și un minor, de 15 ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.
 
Astfel, la data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, bărbatul de 35 de ani ar fi pătruns în imobilul persoanei vătămate, cu intenția de a sustrage bunuri.

 
Fiind surprins de aceasta, ar fi amenințat-o cu un obiect tăietor-înțepător, pentru a-și asigura scăparea, abandonând bunurile sustrase, respectiv mai multe scule eletrice.
 
Ulterior, în noaptea de 3 spre 4 decembrie a.c., în jurul orei 04.00, cele trei persoane bănuite ar fi pătruns în imobilul persoanei vătămate, pe care ar fi agresat-o fizic, sustrăgând două telefoane mobile și suma de 200 de lei, transmite IPJ Constanța. 


La data de 4 decembrie a.c., cei trei au fost depistați, de o patrulă din cadrul Secției 5 Poliție, în municipiul Constanța.

Persoanele bănuite  au fost reținute, pentru 24 de ore, conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală, a mai punctat sursa citată. 




Citește și:

Conflict spontan între două tinere! O tânără de 20 de ani ar fi lovit cu vătraiul o fată de 16 ani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii