Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:48 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Traficul rutier va fi resistematizat în zona Delfinariu din municipiu

ro

29 Sep, 2021 15:04 692 Marime text
  • Se va interzice virajul la stânga de pe strada Zorelelor pe bulevardul Mamaia.
Traficul rutier intens din zonă care produce blocaje și îngreunează circulația inclusiv a mijloacelor de transport în comun a impus măsuri de reconfigurare a intersecției.

Astfel, începând cu data de 07 octombrie, intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor va fi resistematizată. Pe strada Zorelelor vor fi amenajate 2 benzi de ieșire în bulevardul Mamaia și 2 benzi de intrare din bulevardul Mamaia.

Totodată, se va interzice virajul la stânga de pe strada Zorelelor pe bulevardul Mamaia.

Măsura a fost adoptată în cadrul Comisiei de circulație care se întrunește periodic la nivelul Primăriei și din care fac parte reprezentanți ai tuturor instituțiilor cu putere de decizie în privința organizării traficului rutier.

De asemenea, a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța - Serviciul Rutier.

Lucrările vor avea loc în noaptea de 06 spre 07 octombrie, echipele administratorului drumului public vor monta indicatoarele rutiere și vor trasa marcajele care vor reglementa circulația în zonă.

„Rugăm conducătorii auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră”, menționează reprezentanții Primăriei Constanța.


Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii