Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:01 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Trafic restricționat pe bulevardul Mamaia, între strada Mircea cel Bătrân și strada Prelungirea Bucovinei

ro

16 Sep, 2021 10:34 818 Marime text
  • De asemenea, în această perioadă, autobuzele care deservesc linia 5-40 circulă deviat, în intervalul orar 21:00 – 06:00.
După ce zona carosabilă a fost recondiționată cu binder, echipele administratorului drumului intervin cu utilaje pentru turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens.

În această noapte, se va acționa pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei, traficul rutier fiind restricționat, pe porțiunea de drum pe care se lucrează, în intervalul orar 21:00-06:00.

Vineri noapte, se va turna stratul de uzură, pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân, cu același regim de restricții de trafic rutier.

Ulterior, suprafața carosabilă va fi marcată corespunzător. Reamintim că marcajele rutiere nu pot fi executate imediat după asfaltare, ci după aproximativ trei săptămâni.

De asemenea, în această perioadă, autobuzele care deservesc linia 5-40 circulă deviat, în intervalul orar 21:00 – 06:00:
  • joi, 16 septembrie, mijloacele de transport în comun vor circula pe sensul către Pescărie pe ruta strada Mircea cel Bătrân- bulevardul Tomis- strada Nicolae Iorga- bulevardul Mamaia;
  • vineri, 17 septembrie, mijloacele de transport în comun vor circula pe sensul spre Gară pe ruta strada Ion Rațiu - bulevardul Tomis-bulevardul Mamaia- strada Răscoala din 1907.
Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii