Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va dura 4 zile! Trafic restricționat în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada I.L.Caragiale!

ro

08 Mar, 2023 14:44 4322 Marime text

foto: Primăria Constanța Trafic restricționat în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu (1 Decembrie 1989) cu strada I.L. Caragiale în perioada 8 - 11 martie 2023.


Se vor executa lucrări de modernizare la sistemul de termoficare, astfel încât traficul rutier va fi restricționat pe această arteră principală. Lucrările de modernizare la sistemul de termoficare sunt esențiale pentru îmbunătățirea calității vieții și pentru dezvoltarea orașului nostru., transmite Primăria Constanța printr-un comunicat oficial. 


În același timp, înțelegem că aceste intervenții pot avea un impact negativ temporar asupra comunității noastre. În ciuda eforturilor noastre de a minimiza disconfortul pentru locuitorii orașului, intervenția noastră va afecta traficul în zonă.

Vă cerem scuze pentru orice inconveniență cauzată de lucrările noastre și vă mulțumim pentru înțelegere și sprijinul dumneavoastră.

Primăria Municipiului Constanta este dedicată asigurării unui mediu de viață sigur și confortabil pentru toți locuitorii și vizitatorii noștri.

Vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a minimiza disconfortul în viitor și vom continua să lucrăm în strânsă colaborare cu toți cetățenii pentru a ne asigura că intervențiile noastre sunt cât mai puțin invazive posibil., mai transmite Primăria Municipiului Constanța. 


Pentru fluidizarea traficului în zonă, în perioada menţionată mai sus va fi redeschis temporar traficul rutier pe strada Theodor Burada.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii