Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:43 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Trafic restricționat în zona Dacia

ro

27 Sep, 2021 10:49 682 Marime text
  • Astăzi, se va asfalta suprafața carosabilă din parcarea situată pe Intrarea Voinicului, în dreptul blocului L1, accesul autovehiculelor fiind restricționat, până la ora 16:00.
Pe terenul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Primăverii, continuă lucrările edilitare de reconfigurare urbană.

Astăzi, se va asfalta suprafața carosabilă din parcarea situată pe Intrarea Voinicului, în dreptul blocului L1, accesul autovehiculelor fiind restricționat, până la ora 16:00. Spațiile destinate parcării autovehiculelor vor fi reamenajate.

De asemenea, pe strada Pictor Ștefan Luchian, se va recondiționa carosabilul pe porțiunea delimitată de aleea Pictor Ștefan Luchian și strada Pictor Nicolae Grigorescu, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16:00.

„Facem apel către conducătorii auto să NU staționeze autovehiculele în zonele în care se asfaltează pentru a evita ridicarea mașinilor”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.


De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii