Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Trafic oprit, între strada Traian și Cercul Militar

ro

21 Jul, 2021 16:15 1400 Marime text
  • Continuă lucrările de reabilitare a tronsonului delimitat de strada Traian și Cercul Militar.

Traficul rutier va fi restricționat total.

Conducătorii auto sunt rugați să evite circulația pe bulevardul Tomis, între strada Traian și Cercul Militar. Traficul rutier va fi restricționat total de miercuri, 21 iulie, începând cu ora 19:00 și până vineri, 23 iulie, la ora 05:00.

Din această noapte, se reiau lucrările de decopertare a pavajului existent pe porțiunea cuprinsă între strada Traian și strada Vasile Alecsandri, după ce în cursul săptămânii trecute echipele administratorului drumului public au intervenit cu utilaje de asfaltare pe porțiunea delimitată de Cercul Militar și strada Vasile Alecsandri.

Joi și vineri, carosabilul va fi reamenajat cu asfalt. Se va turna primul strat de asfalt pe porțiunea cuprinsă între strada Traian și strada Vasile Alecsandri. Ulterior, se va așterne stratul de uzură pe toată suprafața carosabilă delimitată de strada Traian și Cercul Militar.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, constănțenii care locuiesc sau tranzitează această zonă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuare sau pe carosabil.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii