Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Constanța Trafic îngreunat pe strada Caraiman din cauza unei avarii RAJA

ro

16 Dec, 2023 10:53 789 Marime text
În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Cariaman, din municipiul Constanța, echipele RAJA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe două benzi de circulație, în zona intersecției cu b-dul 1 Mai, sensul de mers spre Gara Constanța, astăzi – 16 decembrie 2023, în intervalul orar 09.00 – 16.00.

Potrivit SC RAJA SA, în vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.
Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt“ - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.

UPDATE: ora 12:00

Din cauza debitului mare de apă, pentru remedierea defecțiunii echipele de intervenție au fost nevoite să sisteze furnizarea de apă pe tronsonul avariat. Astfel, în intervalul 11.45-16.00, se oprește apa potabilă și sunt afectați consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Sos. Mangaliei - Caraiman - 1 Mai - Theodor Burada - Șos Mangaliei, precum și abonații alimentați prin punctele termice numerele 154,182 și 155.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“ - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.



Citește și: 

RAJA ConstanțaAvarie în Cernavodă. Iată consumatorii afectați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii