Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:54 21 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Tradiția se menține și în acest an. Semafoarele, în ton cu Valentine’s Day şi Dragobete

ro

11 Feb, 2021 09:54 906 Marime text
  • Semafoarele de pe cel mai important bulevard din Constanța vor fi în ton cu această perioadă în care îndrăgostiții sărbătoresc atât Valentine’s Day cât și Dragobetele.
  • Excepție fac semafoarele situate la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Mamaia și cu strada Ion Rațiu, unde nu se poate interveni asupra automatelor de semaforizare inteligente.
Semafoarele de pe cel mai important bulevard din Constanța vor fi în ton cu această perioadă, în care îndrăgostiții sărbătoresc atât Valentine’s Day cât și Dragobetele. Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, montează în locul luminii de culoare roșie o inimioară, care va fi păstrată până la sfârșitul lunii februarie.

Acest semn va fi văzut de conducătorii auto la semafoarele de pe bulevardul Tomis, de la intrarea în oraș, până la intersecția cu bulevardul Ferdinand. Excepție fac semafoarele situate la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Mamaia și cu strada Ion Rațiu, unde nu se poate interveni asupra automatelor de semaforizare inteligente.

Chiar dacă șoferii vor fi întâmpinați cu inimioare la semafor, îi sfătuim să țină cont de faptul că aceasta înseamnă că trebuie să oprească și să nu se aventureze să treacă pe culoarea roșie a semaforului., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii