Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Tineri, reținuți după ce au pătruns într-o locuință și au amenințat proprietarul

ro

22 Dec, 2020 20:18 1484 Marime text
  • Doi tineri au fost reținuți după ce au pătruns într-o locuință, amenințând o persoană și sustrăgând două ceasuri și bani.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat 2 bărbați, de 22, respectiv 26 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, în noaptea de 1/2 decembrie a.c., cei doi ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, iar prin exercitarea de acte de violență și amenințare cu un corp tăietor-înțepător, ar fi sustras suma de 110 lei și 2 ceasuri, prejudiciul fiind în valoare de aproximativ 31.000 de lei.

În cursul zilei de astăzi, polițiștii au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, pe raza localității Lumina, respectiv a municipiului Medgidia, ocazie cu care au fost recuperate cele 2 ceasuri sustrase, urmând a fi predate persoanei vătămate.

Potrivit IPJ Constanța, cei doi au fost reținuti pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale, precum și de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii