Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Tineri, prinși de jandarmi cu substanțe halucinogene asupra lor

ro

01 Feb, 2021 11:49 2581 Marime text

 
  • Trei tineri sunt cercetați după ce au fost prinși având asupra lor țigări artificiale.

Jandarmii au surprins în apropiere de Poarta 6 Port Constanța, trei persoane care aveau asupra lor dar și în autoturism, un plic autosigilant transparent cu fragmente vegetale de culoare verde, două țigarete (joint-uri), un plic autosigilant cu substanță vegetală de culoare maro, în stare solidă, cu miros înţepător și mai multe pliculețe transparente goale.
          
Duminică, 31 ianuarie a.c. ora 20.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Poarta 6 Port Constanța, au observat trei persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea echipajului, tinerii au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele, au mărit ritmul de mers şi s-au urcat într-un autoturism. Au fost somați, au coborât din mașină şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al autovehicului.
           
În maşină, jandarmii au mai găsit un plic autosigilant transparent cu fragmente vegetale de culoare verde, două țigarete(joint-uri),  un plic autosigilant cu substanță vegetală de culoare maro, în stare solidă, cu miros înţepător și mai multe pliculețe transparente goale.
      
Potrivit Grupării de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa, pliculeţele autosigilante cu substanță vegetală şi ţigaretele găsite asupra lor și în autovehicul vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii