Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Tânăr de 17 ani, prins la volan, fără permis, pe bulevardul Aurel Vlaicu

ro

08 Nov, 2021 14:59 894 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
Mai mulți șoferi constănțeni s-au ales cu dosare penale.Unii au fost depistați fie fărăpermis, fie băuți la volan. 

Oficial de la IPJ Constanța  

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 4.00, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un tânăr, de 17 ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Zmeurei din localitatea Agigea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Conducătorul auto a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 4.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Revoluției din orașul Hârșova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii