Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Strada Comandor Constantin „Bibi” Costăchescu din cartierul Veterani, în curs de amenajare (GALERIE FOTO)

ro

25 May, 2022 09:26 2280 Marime text


InvestițiI în modernizarea tramei stradale, foto: PMC
Investițiile în modernizarea tramei stradale cuprind tot mai multe străzi situate la periferia orașului. Echipele Confort Urban au intervenit cu utilaje pentru refacerea suprafețelor pe strada Comandor Constantin „Bibi” Costăchescu din cartierul Veterani. Terenul a fost excavat, cilindrat și acoperit cu piatră. Ulterior, se va turna asfalt pe o suprafață de peste 5.000 mp.


Se va executa prima etapă a lucrărilor de amenajare a zonei carosabile, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră.


De asemenea, terenul a fost pregătit pentru asfaltare pe strada Veteranilor în timp ce pe strada General Lt. Mociulschi continuă lucrările de reamenajare a suprafețelor. De astăzi, au început lucrările și pe strada Mareșal Alexandru Averescu., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

InvestițiI în modernizarea tramei stradale, foto: PMC
Intervențiile sunt corelate cu dezvoltarea urbană a cartierului, în special cu modernizarea infrastructurii tehnico-edilitare.
 

Locuitorii sunt rugați să manifeste atenție și înțelegere în zonele în care se realizează lucrări., mai transmite sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii