Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Soția lui Virgil Lixandru de la Euro Vial Residence și-a deschis o firmă nouă

ro

04 Jan, 2024 17:00 2171 Marime text
  • Sediul social va fi în municipiul Constanţa, strada Nicolae Filimon nr. 23
 
În Monitorul Oficial al României, pe data de 29 decembrie  2023, a fost publicată decizia prin care s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea firmei Euro Vial Trading SRL.
 
Sediul social va fi în municipiul Constanţa, strada Nicolae Filimon nr. 23, Corp C2, etaj 1, judeţul Constanţa, iar domeniul principal de activitate va fi reprezentat de grupa CAEN: 412 - Lucrări de construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Capitalul social este de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, iar fondator și administrator este Paula-Anca Lixandru.
 
Paula-Anca Lixandru este soția fostului consilier local municipal Ion-Virgil Lixandru, care deține Euro Vial Residence SRL.
 
Despre Euro Vial Residence SRL
 

Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 13 septembrie 2023, Euro Vial Residence SRL a fost înființată în 2017, are sediul social în Constanța, pe strada Nicolae Filimon, nr. 23 și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Constanța, Mamaia, Năvodari și București.
 
Euro Vial Residence SRL este deținută de Ion Virgil Lixandru și Laurențiu Mugurel Manta și administrată de Nelu Voicilă.
 

În 2022, Euro Vial Residence SRL a declarat 28 de angajați, profit peste 1,43 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 18,63 de milioane de lei.
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Lixandru de la Euro Vial Residence construiește o cherhana în Mamaia Nord
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii