Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Soprana Smaranda Pâslaru, condusă pe ultimul drum. Sicriul, depus la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

02 Feb, 2022 11:39 4285 Marime text
Smaranda Pâslaru (fostă Drăghici), o tânără soprană de la Teatrul Național de Operă și Balet Constanța s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani. 

Astăzi este condusă pe ultimul drum, nu înainte să ajungă pentru ultima dată la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski miercuri , 02.02.2022 , unde va avea loc slujba , la ora 13:00.

Vestea dispariției sopranei a fost dată pe Facebook atât de colegii ei, cât și de soțul care îi roagă pe cei care au cunoscut-o și au apreciat-o să vină să își ia rămas de la Smaranda. 

„A plecat iubita mea , Smaranda...
Îngerașul meu este acum printre alți ingeri...
Vă rog să fim alaturi de ea , pentru ultima dată...
Vă asteptăm, începând de astăzi, de la ora 17:00 până miercuri, la ora 11:00, la casa Albastră-parter.
Va face un ultim drum la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski miercuri , 02.02.2022 , unde va avea loc slujba , la ora 13:00.
Drum bun , iubirea mea !“ - este mesajul postat de Mihai Pâslaru pe Facebook. 

„Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski" plânge!

Durerea și neputința s-au coborât peste teatrul pe care Smaranda Drăghici Pâslaru l-a iubit nespus, l-a slujit cu credință, l-a luminat cu zâmbetul ei curat și l-a mângâiat cu vocea sa limpede și melodioasă.

Smaranda a fost prietena pe care oricine și-ar dori-o alături. A fost fiica și sora care și-a iubit și și-a respectart enorm familia. A fost artista de care ar avea nevoie orice teatru de pe această lume, a fost vocea care a apropiat-o de Corul Îngerilor. Smaranda a fost o mare artistă plină de modestie, colega gata să ajute oricând, pe oricine și pe toți laolaltă, a fost o adiere cu tăria unei stânci.



Cum va fi lumea noastră fără Smaranda? Căci Smaranda a fost pentru mulți TOTUL. Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovki" plânge! Și nu o va putea uita vreodată pe Smaranda Drăghici Pâslaru!

Sincere condoleanțe familiei răpuse de durere și tuturor celor ce au iubit-o! Și Dumnezeu să îi odihnească sufletul în Pace și Fericire în Veșnica Sa Împărăție!“ - este mesajul transmis de Teatrul Naționat de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii