Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Șoferul care a plonjat în canalul din zona Pescărie era băut și avea permisul suspendat

ro

10 Jan, 2020 10:15 2761 Marime text

Șoferul care a ajuns joi cu mașina în canalul de pe bulevardul Mamaia, zona Pescărie, era băut și avea permisul suspendat.

„Conducatorul auto în vârstă de 57 de ani se afla singur in autoturism. A fost testat cu aparatul etilotest. A rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Este transportat la spital pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pentru perioada în curs.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

Urmare a evenimentului produs ieri, pe bulevardul Mamaia, bărbatul care a condus autoturismul sub influența băuturilor alcoolice și în timp ce avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru perioada în curs a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, a precizat vineri Andreea Iliescu.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Constanța. Un șofer băut a căzut cu mașina în canalul din zona Pescărie (galerie foto + video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii