Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Șoferiță depistată la volan având permisul suspendat. S-a ales cu dosar penal

ro

27 Jan, 2021 14:32 1403 Marime text
  • Polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat o femeie, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule petru perioada în curs.

La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat o femeie, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule petru perioada în curs. 

La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 16.25, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pescărușului din stațiunea Costinești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 19.50, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat o femeie, de 60 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Săcele, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule petru perioada în curs.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii