Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Șofer surprins în timp ce făcea drifturi în parcarea de la Poarta 1. Ce amendă a primit conducătorul auto (VIDEO)

ro

25 May, 2022 17:24 1621 Marime text
Drifturi în Parcarea de la Poarta 1 Constanța. Foto: Primăria ConstanțaIeri, un conducător auto a fost surprins în flagrant de polițiștii locali în timp ce executa drifturi cu un autoturism în parcarea publică și monitorizată video de la Poarta 1.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală l-au sancționat contravențional cu suma de 1.000 lei pe soferul care din spirit de bravadă sau teribilism a pus în pericol viața participanțiilor la trafic.

Oamenii legii le reamintesc teribiliștilor că drifturile și turatul motoarelor în scop de amuzament sunt interzise.

„Nu uitați faptul că zonele publice sunt monitorizate video și puteți fi surprinși în momentul săvârșirii unor fapte antisociale.

Șoferii care fac drifturi ilegale își pun în pericol viața, dar și pe a celor din jur, pentru că aceste manevre atrag întotdeauna mulți curioși ce pot deveni cu ușurință victime.

Vă rugăm să ne semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii