Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Şofer, rupt de beat, fără permis și cu autoturismul neînmatriculat, depistat pe strada Verde

ro

15 Apr, 2021 14:57 1477 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din Constanța.
  • În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.
La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 17.50, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Titulescu din comuna Agigea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 00.50, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.M.J. Tomis Constanța, a identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Verde din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în urma verificărilor s-a constatat faptul că autoturismul este neînmatriculat, iar plăcuțele cu numere de înmatriculare sunt false. 

În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii