Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Ședință de cooperare pentru organizarea Festivalului „NEVERSEA – Island of Dreams”

ro

24 Jun, 2022 15:37 1342 Marime text
Pregătiri pentru festivalul Neversea. Foto: facebook: Jandarmeria Mobilă ConstanțaAstăzi, 24 iunie 2022, la sediul Grupării Mobile Constanța a avut loc sedința de cooperare pentru organizarea Festivalului „NEVERSEA – Island of Dreams” care se va desfășura în perioada 07 – 10 iulie pe Plaja Modern din municipiul Constanța.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Mobile Constanța, la ședință au participat reprezentanții structurilor din cadrul Sistemului Național de Ordine și Siguranță Publică și Apărare Națională, reprezentanții organizatorilor, precum și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții în avizarea, organizarea și desfășurarea evenimentului.

„În cadrul ședinței au fost trecute în revistă și au fost identificate soluții pentru situațiile care ar putea conduce la tulburarea liniștii și ordinii publice pe timpul desfășurării festivalului, dar și despre măsuri împotriva consumului de droguri, traseele de afluire și defluire, locurile de parcare și fluidizarea traficului în zona peninsulară.
Gruparea Mobilă Constanța, mereu la datorie, mereu alături de tine !“ - au precizat reprezentanții Jandarmeriei Mobile Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii