Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:57 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Se reia programul cu publicul la Adăpostul pentru animale abandonate

ro

11 Jan, 2021 12:29 647 Marime text
  • Se reia programul cu publicul la Adăpostul pentru animale abandonate.
  • Atenție! Doar pe bază de programare!

Pentru a veni în sprijinul iubitorilor de animale care doresc să adopte sau să viziteze animalele ajunse în îngrijirea angajaților Adăpostului pentru animale abandonate, Primăria Municipiului Constanța anunță că, începând de mâine, constănțenii pot trece pragul centrului din strada Vârful cu Dor în baza unei programări prealabile.

Accesul în sediul Adăpostului va fi permis persoanelor care poartă mască de protecție și a căror temperatură corporală, măsurată la intrarea în centre, nu depășește 37.30° C, cu obligativitatea dezinfectării.

Programul cu publicul al Adăpostului pentru animale abandnate va fi următorul:

- luni, marți, miercuri, vineri - 10.00 - 14.00;
- joi - 09:30 - 17:30.
- sâmbătă și duminică - închis

Programările se pot face la numărul de telefon 0733.045.213. Fiecare persoană va avea la dispoziție maximum o jumătate de oră, în funcție de programări.

În continuare, persoanele care văd pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța sau pe pagina de Facebook a municipalității câinele pe care vor să-l adopte pot trimite poza patrupedului pe adresa de email: animale.abandonate@primaria-constanta.ro. Cei care solicită adopția unui câine sunt rugați să lase în email și un număr de telefon pentru a fi contactați. Pentru a putea adopta un patruped viitorii stăpâni vor avea parte de tot sprijinul angajaților Serviciului Gestionare Animale Abandonate.


Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii