Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Se oprește apa în zona peninsulară

ro

01 Aug, 2022 10:09 1493 Marime text
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Pexels

Echipele RAJA SA Constanța execută lucrări de sectorizare la nivelul sistemului de alimentare cu apă în zona peninsulară din municipiul Constanța.

Prin urmare, se va sista furnizarea apei potabile din ziua de marți, 2 august a.c., ora 24.00, până miercuri, 3 august a.c., ora 7.00.
 
Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Mircea cel Bătrân - Aristide Karatzali - Marcus Aurelius - Vasile Canarache - Traian - bd. Tomis - bd. Ferdinand - Mircea cel Bătrân, cei din zona peninsulară, Piața Ovidiu și Portul Tomis, precum și cei arondați punctelor termice 8, 12, 13, 14 și 15.  
 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă, se arată într-un comunicat al Biroului de Comunicare de la RAJA SA Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii