Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. S-a reluat stropirea copacilor împotriva dăunătorilor

ro

17 May, 2023 11:10 853 Marime text
foto: Primăria Constanța
Primăria Constanța a reluat noaptea trecută stropirea copacilor împotriva dăunătorilor pentru a-i proteja și a le favoriza o dezvoltare armonioasă.
 
Tratamentele se efectuează la arborii și arbuştii ornamentali din parcurile, aliniamentele stradale şi în zonele verzi de pe raza municipiului Constanța. 
 
Substanța folosită, KARATE ZEON, are o eficacitate mare, cu efect rapid și vizibil, deține un spectru larg de combatere a dăunătorilor și are o toxicitate redusă pentru arbori și arbuști, pentru om și animale. Tratamentul cu KARATE ZEON, are acțiune de lungă durată datorită protecției împotriva razelor UV și rezistă la ploaie, cu condiția ca produsul să se usuce înainte de a începe să plouă., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.
 
Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța precum și circumscripțiile sanitar-veterinare trebuie să ia toate măsurile de protecție  necesare (pentru familiile de albine) pentru evitarea contactului cu insecticidele., a mai precizat sursa citată. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii