Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:30 23 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Restricții totale de trafic rutier. Lucrări de asfaltare pe strada Prof. Dr. Gheorghe Marinescu

ro

02 Dec, 2021 09:58 494 Marime text
  • Primăria Constanța anunță lucrări de asfaltare pe tronsonul delimitat de aleea Satelit și Șoseaua din Vii, traficul fiind restricționat total pe sectorul de drum pe care se lucrează, până la ora 16.00. 

Ce spune Primăria Municipiului Constanța

Recomandăm conducătorilor auto să evite astăzi și mâine circulația pe strada strada Prof. Dr. Gheorghe Marinescu din cartierul Viile Noi.

Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe tronsonul delimitat de aleea Satelit și Șoseaua din Vii, motiv pentru care traficul rutier este restricționat total, pe sectorul de drum pe care se lucrează, până la ora 16:00.

Mâine, se vor executa lucrări de asfaltare pe porțiunea delimitată de Șoseaua din Vii și strada Vârful cu Dor, cu restricții totale de trafic rutier, între orele 08:00-16:00.

Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii