Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Restricții de trafic pe bulevardul Mamaia

ro

27 Oct, 2021 12:47 1736 Marime text
  • Din această noapte încep lucrările de frezare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei
Echipele administratorului drumului public vor interveni cu utilaje pentru decopertarea asfaltului existent, pe sensul de mers către strada Patriei, traficul rutier fiind restricționat parțial în intervalul orar 19:00-05:00.

Se va decapa și zona scuarului median.

Iată comunicatul oficial pus la dispoziție de Primăria Municipiului Constanța 

Lucrările se vor desfășura noaptea pentru ca traficul rutier din timpul zilei să nu fie afectat.

Echipele administratorului drumului public vor interveni cu utilaje pentru decopertarea asfaltului existent, pe sensul de mers către strada Patriei, traficul rutier fiind restricționat parțial în intervalul orar 19:00-05:00. Se va decapa și zona scuarului median.

Intervențiile vor continua toată săptămâna, cu același regim regim de restricții de trafic rutier.

După finalizare lucrărilor de frezare, zona carosabilă decopertată va fi recondiționată cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii