Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Restricții de circulație în zona Peninsulară pentru Slujba de Înviere

ro

21 Apr, 2022 09:49 1299 Marime text


Restricții de circulație, foto: Primăria Constanța
Sărbătoarea creștină „Învierea Domnului Iisus Hristos”
 va fi marcată la Constanța prin manifestări cu caracter religios. Sâmbătă, 23 aprilie, în curtea Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” va fi oficiată slujba religioasă.


Începând cu ora 23:00, se va organiza o procesiune religioasă având ca punct de plecare Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, cu deplasare pe strada Arhiepiscopiei, bulevardul Regina Elisabeta, Portul Tomis după care se va reveni către altarul de vară situat în curtea Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” pentru a distribui lumina sfântă și pâinea sfințită.




Pentru siguranța participanților la eveniment, în perioada 23 aprilie, ora 21:00 – 24 aprilie, ora 02:00, se va interzice circulația autovehiculelor pe strada Arhiepiscopiei, tronsonul delimitat de strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta. Circulația autovehiculelor va fi redirecționată pe strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino, strada Revoluția din 22 Decembrie 1989., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.



De asemenea, în intervalul menționat, se vor dispune măsuri temporare de restricționare a traficului rutier necesare deplasării în condiții de siguranță a participanților la procesiunea religioasă pe strada Arhiepiscopiei, bulevardul Regina Elisabeta, strada Lebedei până în Portul Tomis., a mai transmis sursa citată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii