Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Proiect pentru reamenajarea spațiului public din zona Parc Poarta 6 – Faleză Sud

ro

10 Apr, 2024 12:55 529 Marime text
Foto: Primăria ConstantaUAT MUNICIPIUL CONSTANȚA, reprezentată prin PRIMAR VERGIL CHIȚAC, titular al proiectului: „REAMENAJARE SPAȚIU PUBLIC DIN ZONA PARC POARTA 6 – FALEZĂ SUD”, propus a fi amplasat în Mun. Constanța Parc Poarta 6, județul Constanta, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, pentru proiectul: „REAMENAJARE SPAȚIU PUBLIC DIN ZONA PARC POARTA 6 – FALEZĂ SUD”, propus a fi amplasat în Mun. Constanța Parc Poarta 6, judetul Constanța.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța din Municipiul Constanța, str. Unirii, nr. 23, Județul Constanța, în zilele de luni până vineri între orele 09,00-13,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro<http://apmct.anpm.ro/>.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii