Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Pompierii din cadrul ISU „Dobrogea” caută nume pentru noul salvator, o cățelușă din rasa Ciobănesc

ro

09 Feb, 2022 11:07 1625 Marime text


Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța anunță miercuri, 9 februarie, printr-o postare pe pagina de Facebook, faptul că „un nou salvator” se va alătura echipajelor de intervenție.

Este vorba despre o cățelusă din rasa Ciobănesc Belgian Malinois, care se află în perioada de acomodare și urmează să intre într-un program de instruire, alăturându-se, în final, misiunilor de căutare și salvare. 

„Un nou salvator se va alătura echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al județului Constanța. Este vorba despre o cățelușă din rasa Ciobănesc Belgian Malinois, recunoscută pentru inteligență, curaj și caracterul protector instinctiv.

Patrupedul se află în perioada de acomodare cu noii săi colegi și cu noua sa casă, urmând să intre într-un program intens de instruire. După această perioadă, cățelușa îi va însoți și ajuta pe salvatori în misiunile lor, cu precădere în cele de căutare și salvare din diverse medii”, scriu aceștia pe Facebook.

Tototdată, pompierii militari caută un nume potrivit pentru noul „angajat” al ISU „Dobrogea”, așteptând propunerile în comentarii. 

Sursa foto: Facebook/ ISU Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii