Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:46 19 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Polițiștii continuă să verifice respectarea măsurilor anti Covid. Amenzi aplicate în ultimele 24 de ore

ro

30 Nov, 2020 13:11 1374 Marime text
  • 91 de sancţiuni aplicate de forțele de ordine pentru nerespectarea măsurilor dispuse în actualul context epidemiologic, în ultimele 24 de ore.

Având în vedere instituirea măsurii carantinei zonale în municipiul Constanţa, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse. 

În ultimele 24 de ore,  forțele de ordine au verificat 1.645 de persoane și 1.291 de autovehicule, aplicând 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 34.400 de lei.

Forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin reorientarea dispozitivelor fixe în dispozitive mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafaţă cât mai mare, într-un interval de timp determinat.

Reamintim că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Raszvan 30 Nov, 2020 14:24 Sunt curios cate amenzi au fost date la Ion Corvin .