Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Polițiștii, ajutoarele lui Moș Crăciun pentru o familie cu șapte copii

ro

23 Dec, 2021 09:36 1579 Marime text


În apropierea sărbătorilor de iarnă, polițiștii constănțeni au pregătit cadouri pentru cei 7 copii ai unei familii din localitatea Vadu.

Acțiunea de ieri a adus bucurie în sufletele celor mici, care nu sperau la vreun cadou de la Moș Crăciun, având în vedere situația materială precară a familiei.

 

„Moș Crăciun a luat legătura cu polițiștii constănțeni și le-a adus în atenție o familie cu 7 copii, din localitatea Vadu, comuna Corbu. 7 băieți, cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, pentru care acest Crăciun va fi unul fericit și plin de bucurie și speranță”, transmit repreznetanții IPJ Constanța. 



Datorită polițiștilor, cei 7 băieți au, în acest an, îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate pentru iarnă, dar și multe, multe dulciuri și jucării. Micuții s-au bucurat enorm, întrucât, de cele mai multe ori, cei mici purtau hainele care nu le mai veneau fraților mai mari, întrucât familia are posibilități reduse de a le cumpăra tuturor lucruri noi. 
 

„Bineînțeles că nici părinții nu au fost uitați: ajutoarele Moșului le-au adus o sobă și lemne de foc, pentru ca iarna să treacă mai ușor, respectiv alimente, haine și tot ce le-ar trebui pentru ca nu doar masa de Crăciun să fie una îmbelșugată, ci și o bună perioadă de acum încolo”, au adăugat aceștia.



Bucuria și entuziasmul celor mici au fost molipsitoare pentru polițiști, care au fost încântați, de către copii, cu colinde și multe întrebări despre meseria lor.

Astfel, s-a format o legătură aparte, iar polițiștii le-au promis copiilor că vor fi ajutoarele lui Moș Crăciun în fiecare an.


Sursă foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii