Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Pericol în trafic! Doi conducători auto, sub influența băuturilor alcoolice, depistați pe strada Mircea cel Bătrân

ro

30 Jan, 2023 12:40 1367 Marime text
Foto: IPJ ConstantaDoi conducători auto, sub influența băuturilor alcoolice au fsot depistați în trafic pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 5.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
De asemenea, la data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 5.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii