Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Constanța Paginile de socializare ale Arhiepiscopiei Tomisului și Radio Dobrogea, sparte! Iată despre ce e vorba

ro

17 Feb, 2024 10:46 879 Marime text

 
  • Paginile de Facebook „Arhiepiscopia Tomisului” și „Radio Dobrogea” au fost supuse unui atac din partea unui cont „de afacere” intitulat “US Media”, cu locația aparentă în Vietnam.
     
Paginile de Facebook „Arhiepiscopia Tomisului” și „Radio Dobrogea” au fost supuse unui atac din partea unui cont „de afacere” intitulat “US Media”, cu locația aparentă în Vietnam, transmite Arhiepiscopia Tomislui..

Pentru că ieri paginile de Facebook „Arhiepiscopia Tomisului” și „Radio Dobrogea” au fost supuse unui atac din partea unui cont „de afacere” intitulat “US Media”, cu locația aparentă în Vietnam, care a preluat în mod fraudulos anumite atribuții de administrare ale paginilor sus-amintite, Arhiepiscopia Tomisului a sesizat Facebook și va formula în cel mai scurt timp o plângere și poliției cu privire la această situație, a încheiat sursa citată.

UPDATE:

„Toți administratorii noștri de pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului au fost eliminați din sistemul paginii de către falsul admin “US Media”, ca urmare a avertismentului difuzat acum o oră.

Pagina nu mai este administrată de Arhiepiscopia Tomisului la momentul actual”, au mai transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului..



Citește și:
Unde este așteptat Arhiepiscopul Tomisului în perioada următoare. Programul liturgic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii