Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța O firmă controlată de polonezi devine asociat majoritar în Vetzone SRL

ro

08 Jan, 2024 10:13 828 Marime text


Societatea Vetzone - S.R.L. a adoptat hotărârea nr. 1/28.11.2023 a adunării generale a asociaţilor, ce s-a afișat în Monitorul Oficial al României pe data de 4 ianaurie 2024.
 
 
Adunarea Generală a Asociaţilor VETZONE - S.R.L., o societate înregistrată şi funcţionând în conformitate cu legislaţia română, având sediul social în str. Dionisie cel Mic nr. 42, bl. 42, scara A, parter, ap. 2, Constanţa, judeţul Constanţa, s-a întrunit la sediul Societăţii şi s-a constituit legal în conformitate cu prevederile actului constitutiv al Societăţii şi ale Legii nr. 31/1990 privind societăţile, republicată şi modificată succesiv ("Legea Societăţilor") cu participarea următorilor asociaţi, prin derogare de la formalităţile de convocare, toţi asociaţii fiind prezenţi şi de acord cu ordinea de zi.
 
Asociații sunt:
 
1. Cristina Leica;
2. Laurenţiu Leica

 
Având în vedere că:
 
(A)LuxVet CEE RMN, o societate înregistrată şi funcţionând în conformitate cu legislaţia din România, având sediul social în Bucureşti, sectorul 1, bd. Dacia nr. 20, reprezentată în mod valabil de Piotr Józef Zajaczkowski, în calitate de administrator ("LuxVet"), în calitate de invitat la prezenta adunare generală a asociaţilor Societăţii, doreşte să participe la majorarea capitalului social al Societăţii prin subscrierea unui număr de 979 părţi sociate, cu o valoare nominală de 10 RON fiecare şi o valoare totală de 9.790 RON;
 
(B)Asociații intenţionează să transfere o parte din părţile sociale deţinute de către aceştia în cadrul Societăţii către LuxVet, după cum urmează:
- Cristina Leica intenţionează să transfere către LuxVet un număr de 1 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 RON şi o valoare totală de 10 RON;
- Laurențiu Leica intenţionează să transfere către LuxVet un număr de 10 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 RON fiecare şi o valoare totală de 100 RON;
(C)Asociaţii intenţionează să adopte prezenta hotărâre, împreună cu LuxVet în calitate de invitat la prezenta Adunare Generală a Asociaţilor şi nou asociat.
 
Adunarea generală a asociaţilor hotărăşte cu unanimitate, după cum urmează:
 
  1. Se aprobă prin prezenta majorarea capitalului social al Societăţii cu suma de 9.790 RON, şi emiterea de către Societate a 979 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 RON fiecare. Majorarea capitalului social al Societăţii se va face prin aportul în numerar de către luxVet a sumei de 9.790 RON; astfel, LuxVet subscrie un număr de 979 părţi sociale emise de Societate, cu o valoare nominală de 10 RON fiecare şi o valoare totală de 9.790 RON. Familia Leica renunţă în mod expres prin prezenta la exercitarea dreptului de preferinţă cu privire la subscrierea noilor părţi sociale emise pentru majorarea capitalulul social.
  2.  Se aprobă transferul de părţi sociale emise de Societate ("Transferul"), după cum urmează:
(i) transferul de la Cristina Leica către LuxVet a unui număr de 1 parte socială, cu o valoare nominală de 10 RON şi o valoare totală de 10 RON;
(ii) transferul de la Laurențiu Leica către LuxVet a unui număr de 10 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 RON fiecare şi o valoare totală de 100 RON.
  1. Transferul va produce efecte la momentul adoptării prezentei hotărâri.
  2. Ca urmare a Transferului şi a majorării de capital social, Laurențiu Leica va ieşi din structura asociaţilor Societăţii şi LuxVet va dobândi calitatea de asociat al societăţii.
  3. Ca urmare a Transferului şi a majorării de capital social, capitalul social al Societăţii va fi compus din 1.000 părţi sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 RON şi o valoare totală de 10.000 RON şi va fi deţinut după cum urmează:
- LuxVet deţine 990 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 RON fiecare şi o valoare totală de 9.900 RON, reprezentând 99% din capitalul social al Societăţii;
- Leica Cristina deţine 10 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 RON fiecare şi o valoare totală de 100 RON, reprezentând 1% din capitalul social al Societăţii.
  1. Se aprobă prin prezenta reducerea duratei mandatului de administrator acordat Cristinei Leica, la 5 ani, începând cu data prezentei şi, de asemenea, împuternicirea lui Piotr Józef Zajączkowski, cetăţean polonez, pentru a negocia şi semna, în numele şi pe seama Societăţii, contractul de administrare care va fi încheiat cu aceasta.
  2. Se aprobă prin prezenta numirea în calitatea de administrator a lui Piotr Józef Zajączkowski, cetăţean polonez, pentru un mandat de 5 ani, începând cu data prezentei.
 Firma nou intrată în compania Vetzone are ca asociat unic LUXVET24 SP. Z O.O, firmp din Polonia.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:
Un nou focar de gripă aviară, într-o exploataţie comercială de găini din Piscani, judeţul Olt
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii