Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Noi locuri de parcare pentru locuitorii de pe aleea Nalbei

ro

06 Apr, 2021 16:50 1714 Marime text

 
  • Noi locuri de parcare pentru locuitorii din zona Casa de Cultură.

Echipele SC Confort Urban SRL au finalizat lucrările de asfaltare a parcării situate pe aleea Nalbei, în zona delimitată de blocurile L107 și L111. 37 de noi locuri de parcare au fost date în folosință prin reamenajarea porțiunii carosabile care a fost eliberată de garaje. Carosabilul a fost reabilitat prin așternerea a două straturi de asfalt, fiind executate și lucrări de refacere a suprafețelor. Ulterior, s-a intervenit  cu echipamente pentru trasarea și numerotarea locurilor de parcare.

Alte 8 locuri de parcare urmează să fie trasate în zona punctului termic de pe aleea Nalbei. Se vor executa lucrări de asfaltare.

În vederea regenerării urbane a zonei, se va reamenaja și cealaltă porțiune de teren ocupată de garaje, după ce proprietarii se vor conforma măsurilor privind demolarea.

În această săptămână se vor finaliza și lucrările de amenajare a parcărilor situate pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan și pe aleile adiacente. Suprafața destinată parcării autovehiculelor va fi îmbrăcată în binder, iar la final se va executa stratul de uzură.

Proiectul presupune amenajarea a peste 470 de noi locuri de parcare pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan.

Sursă foto: Primăria Municipal Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii