Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:35 20 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Moș Crăciun, prezent la târgul „Poveste de Crăciun”. Când se va întâlni cu cei mici și ce surprize le-a pregătit

ro

20 Dec, 2019 15:08 569 Marime text

La târgul „Poveste de Crăciun” vine cel mai îndrăgit personaj al iernii!

Duminică, 22 decembrie, între orele 16:00 și 18:00, Moș Crăciun se va întâlni cu cei mici între orele 16:00 și 18:00 la Galeria de Artă de pe strada Ștefan cel Mare nr. 15 (vis a vis de Beta Cafe), unde a fost amenajat un colț doar al său. Blând și mare iubitor de copii, așa cum îl știți, el va asculta dorințele și se va fotografia împreună cu ei la cabina foto.

Fotografiile vor fi imprimate pe loc, iar cei mici le pot lua gratuit acasă, ca amintire a întâlnirii speciale.

Începând de astăzi și până marți, 24 decembrie, în fiecare seară vor urca pe scena amplasată în parcul TNOB „Oleg Danovski” artiști, dar și copii talentați. Vineri, 20 Decembrie de la ora 15:40, vin să vă colinde copii de la corul „Prestissimo” al Școlii „George Enescu” din Năvodari și elevi ai Școlii de muzică „eMenTi Star Academy”!

Sâmbătă, 21 Decembrie, începând cu ora 16:00, îi vom avea invitați pe elevii Școlii de dans „New Force of Dance”, Cristina Chiruța, Sebastian Gheorghiță, Ionelia Lefterică, Iancu și George Gana, elevi ai Centrului Cultural Județean „Teodor T. Burada”, ansamblul „Can Renkler” al UDTTMR, Andreea Tănăsie și Walter Ghicolescu.

Duminică, 22 Decembrie, de la ora 16:00, vor urca pe scenă elevi ai Școlii de muzică „eMenTi Star Academy” și solista Virginia Ciorogaru.

Luni, 23 Decembrie, de la ora 16:00, ne vor încânta elevi ai Școlii de muzică „eMenTi Star Academy” și elevi ai „Axton Music School”, împreună cu prof. Vivi Petcu.

Marți, 24 Decembrie, au pregătit un program artistic special elevi ai Școlii de muzică „eMenTi Star Academy”.


Nu uitați! Până pe 22 decembrie, puteți aduce donații la Galeria de Artă, care vor ajunge la copiii și tinerii instituționalizați!

Sursa foto: RAEDPP Constanța 

Ti-a placut articolul?

Comentarii