Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Lucrări de asfaltare în parcarea situată pe strada Badea Cârțan

ro

12 Mar, 2021 10:55 1603 Marime text
  • Lucrările de asfaltare au cuprins și căile de acces în parcare, situate pe aleea Licurici și aleea Lotca, transmite Primăria Municipiului Constanța.
Proiectul implementat de Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, vizează amenajarea a circa 100 de noi locuri de parcare pe strada Badea Cârțan, pe terenul delimitat de blocurile K4, K10 și K16.

Echipele administratorului drumului public au intervenit cu utilaje pentru turnarea primului strat de asfalt compus din binder, astăzi se va așterne și stratul de uzură care conferă rezistență și durabilitate mixturii asfaltice.

Lucrările de asfaltare au cuprins și căile de acces în parcare, situate pe aleea Licurici și aleea Lotca.

Simultan cu asfaltarea zonei carosabile, au fost recondiționate și trotuarele.

În etapa premergătoare asfaltării, s-a consolidat infrastructura terenului prin excavare și compactare. Au fost create zone destinate circulației pietonilor și au fost montate bordurile care vor delimita noile locuri de parcare.

Eficientizarea utilizării spațiului public urban prin reorganizarea spațiilor existente pentru a crea condiții civilizate pentru locuitori reprezintă o prioritate pentru municipalitate., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii